Partij voor de Dieren stemmers bedankt!


Twee zetels in Provin­ciale Staten

15 maart 2023

De Partij voor de Dieren heeft in de Provinciale Staten van Groningen twee zetels behaald, een geweldig resultaat! Ook het aantal nieuwe leden van de Partij voor de Dieren groeide hard de voorbije weken. Deze groei laat zien dat steeds meer mensen de boodschap ondersteunen dat het tijd is voor een radicale koerswijziging die ten goede komt aan iedereen.

“Een prachtige uitslag voor de Partij voor de Dieren”, zegt Meint Kolthof. “ Partij voor de Dieren stemmers bedankt. We gaan namens jullie de komende vier jaar strijden voor een donkergroen Groningen, met oog voor álle Groningers. Wij blijven het eerlijke verhaal vertellen en zullen uiterst kritisch zijn op schijnoplossingen en wegkijkpolitiek. Met de extra zetel kunnen we nog meer betekenen voor de dieren, de natuur en het milieu in onze provincie. We gaan dan ook vol goede moed de nieuwe Statenperiode in!"

We feliciteren alle andere Partij voor de Dieren Statenfracties en waterschappen met de door hen behaalde resultaten. We blijven in alle provincies vertegenwoordigd en wederom is gebleken dat onze partij duurzaam groeit."

De fractie wil alle kandidaten, campagnevoerders en vrijwilligers ontzettend hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens de campagne.

Gerelateerd nieuws

Noord-Nederland heeft geen mestrobots nodig, maar een eerlijk verhaal

Jubelende provinciebestuurders nu het Noorden 55 miljoen euro ontvangt voor technische innovaties om de stikstofuitstoot te v...

Lees verder

Meint Kolthof en Stijn ten Hoeve nieuwe Statenleden

De stemmen zijn definitief geteld. Met 5% van de stemmen krijgt de Groninger Statenfractie twee zetels. Meint Kolthof en Stij...

Lees verder