Uitno­diging lezing Niko Koffeman: Hou vast aan je idealen


24 februari 2011

Hou vast aan je idealen

Geachte lezer,

Woensdag 2 maart zijn er weer verkiezingen voor de Provinciale Staten. De Partij voor de Dieren doet mee in 10 provincies waaronder de provincie Groningen. We zijn druk bezig met de campagne en zijn verheugd u te kunnen uitnodigen voor een verkiezingsavond op donderdag 24 februari aanstaande. Anja Hazekamp is de lijsttrekker in de provincie Groningen. Zij gaat voor een tweede termijn als vertegenwoordiger in de provinciale politiek en zal tijdens de avond kort terugblikken op de afgelopen jaren en de speerpunten voor de komende jaren toelichten. Vervolgens zal Niko Koffeman een lezing geven met als titel: “Hou vast aan je idealen”.

Niko Koffeman is geestelijk vader en medeoprichter van onze partij. Hij is tevens senator voor de Partij voor de Dieren in de Eerste kamer. Naast zijn ervaringen als eenmansfractie in de Eerste Kamer zal hij spreken over het ontstaan van de Partij voor de Dieren als eerste politieke partij die niet de mens centraal stelt. Verder zal hij spreken over het single issue denken dat de huidige politiek beheerst en de Partij voor de Dieren als doorslaggevende stem in de Nederlandse politiek. We kennen Niko Koffeman als een boeiende en inspirerende spreker. We zijn dan ook blij dat het hem gelukt is om in deze drukke verkiezingstijd ruimte in zijn agenda te maken om naar Groningen af te reizen.

Alle leden uit Stad en Ommelanden van de Partij voor de Dieren worden speciaal voor deze avond uitgenodigd. De avond is tevens vrij toegankelijk voor introducés en andere geïnteresseerden.

Opgave is zeer wenselijk en het liefst voor maandag 21 februari, dit in verband met koffie/thee en het aantal zitplaatsen.

Aanmelden kan via een mail naar: f.veentjer@partijvoordedieren.nl o.v.v. Niko Koffeman. Laat u ook even weten met hoeveel personen u komt?

Locatie: Het Paleis, Erlenmeyerzaal, Boterdiep 111 in Groningen, zaal open om 19.30 uur, de avond begint om 20:00 uur. Zie ook www.hetpaleisgroningen.nl

Wij hopen ook u donderdag 24 februari aanstaande te mogen verwelkomen!!!

Met vriendelijke groet,

Partij voor de Dieren Groningen