Marianne Thieme eerste kwartaal 2012 met zwan­ger­schaps­verlof


2 september 2011

Marianne Thieme zal vanaf januari 2012 met zwangerschapsverlof gaan. Ze is na Femke Halsema de tweede fractievoorzitter die van deze mogelijkheid gebruik maakt. Esther Ouwehand zal Marianne Thieme tijdens het zwangerschapsverlof vervangen als fractievoorzitter, Anja Hazekamp zal tijdelijk benoemd worden als Kamerlid voor de Partij voor de Dieren.

Marianne Thieme:” Ik ben heel erg blij dat een politieke carrière in Nederland het moederschap niet in de weg hoeft te staan. Na het zwangerschapsverlof zal ik zo snel als mogelijk is mijn plek in de kamerbankjes weer innemen. We hebben nog veel werk te verzetten, met name ook voor de komende generaties”

Anja Hazekamp is Statenlid in Groningen en beleidsmedewerker bij Stichting AAP. Ze zal haar werkzaamheden bij AAP opschorten voor de periode dat ze in de Tweede kamer zal zitten.

Gerelateerd nieuws

Zwientje Tikken? Van Lotje getikt!

Zwientje Tikken is een ouderwets spel, waarbij enkele geblinddoekte mensen in een modderbad een varken moeten aantikken. He...

Lees verder

North Refinery lapt regels milieu aan laars

In de vergadering van de commissie Omgeving en Milieu van afgelopen week en de Statenvergadering werd gesproken over North ...

Lees verder