Lijst­trekker Partij voor de Dieren blij met water­schaps­pro­gramma


2 oktober 2008

Barbara van Genne, lijsttrekker bij de Partij voor de Dieren in het waterschap Hunze en Aa's, is blij met het waterschapsprogramma van de Partij voor de Dieren. "Het programma ziet er goed uit. Bekende thema's zoals de onzin van de bestrijding van muskusratten en de alternatieven hiervoor staan er natuurlijk in vermeld, maar ook de gevolgen van de landbouw voor ons waterbeheer en maatregelen die hieruit voortvloeien voor de waterschappen zijn helder omschreven".

De partij doet in zes verschillende waterschappen in Nederland mee aan de verkiezingen en het programma is voor al die waterschappen gelijk. U kunt het programma hier bekijken.

In Groningen doet de Partij voor de Dieren mee aan de verkiezingen in het waterschap Hunze en Aa's. Lijsttrekker van Genne is van beroep marien biologe en reeds jarenlang actief in het bestuur van PINK!, de jongerenafdeling van de Partij voor de Dieren. Aanstaande zaterdag zal Barbara haar campagne starten met een interview voor de lokale zender Parkstad.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren pleit voor fonds voor noodhulp aan dieren

Tijdens de behandeling van de Programmabegroting 2009 heeft Anja Hazekamp, statenlid voor de Partij voor de Dieren in Gronin...

Lees verder

Dierendag is geen dag voor dierenmishandeling

Bij de Partij voor de Dieren in Groningen is het organiseren van een snoekdag voor de jeugd in Veendam op Dierendag slecht ge...

Lees verder