Kiezers bedankt!!!


6 juni 2009

De Partij voor de Dieren in Groningen wil al haar kiezers héél hartelijk bedanken voor het fantastische resultaat bij de Europese verkiezingen.
Het lijkt er weliswaar op dat we net geen zetel hebben gehaald in het Europees Parlement, maar daar staat een enorm succes tegenover! We hebben namelijk in de provincie Groningen een grote groei laten zien. Voor deze verkiezingen hebben bijna anderhalf keer zoveel mensen hun stem uitgebracht op de Partij voor de Dieren ten opzichte van het jaar 2004. Deze groei voltrekt zich binnen alle gemeenten, met uitzondering van de gemeente Haren, waar de partij exact evenveel stemmen wist te bemachtigen als in 2004. De grootste groei maakt de partij in de gemeente Pekela mee; daar hebben we ruim 135% meer stemmen gekregen dan 5 jaar geleden! In Vlagtwedde, Bellingwedde en Reiderland wonen de meeste dierenvrienden; daar stemde meer dan 5% van de kiezers op de Partij voor de Dieren!

Deze opmars laat weer zien dat het besef steeds meer in de samenleving doordringt dat we niet meer zo door kunnen gaan met het uitbuiten van dieren en met het aantasten van natuur en milieu. Daarom zien wij de volgende verkiezingen weer met vertrouwen tegemoet!