Gezocht: vrij­wil­ligers voor 3FM actie


7 december 2009

Groningen, 7 december 2009 - De Partij voor de Dieren werkgroep in Groningen doet mee met de acties rondom het Glazen Huis en zoekt hiervoor nog vrijwilligers. Van 18 december tot en met 24 december zitten drie 3FM dj's opgesloten in het Glazen Huis, waar ze alleen maar vloeibare consumpties mogen nuttigen. Hun doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel.

Dit jaar is het goede doel het inenten van kinderen in ontwikkelingslanden tegen malaria. Allerlei instellingen en bedrijven kunnen mee doen om de opbrengst zo hoog mogelijk te maken. Ook de werkgroep van de Partij voor de Dieren in Groningen doet dus mee. De groep probeert zoveel mogelijk warme sojocolademelk te verkopen. Het gaat hierbij om duurzame sojadrank, puur plantaardig en oerwoud-vriendelijk.

Als U wilt meehelpen: graag! Stuur een email naar groningen@partijvoordedieren.nl en dan krijgt U zo spoedig mogelijk antwoord.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Groningen

Groningen, 7 december 2009 - De Partij voor de Dieren doet in Groningen mee met de gemeenteraadsverkiezingen. Op het partijc...

Lees verder

Q-koorts in Leek

Groningen, 9 december 2009 - In Leek is een geitenhouderij getroffen door de Q-koorts. Dit is gister bekend geworden. Een kaa...

Lees verder